Taarnby

Deze fiets heeft beugelremmen, Ledverlichting voor en achter op batterij, 3 versnellingen Shimano nexus. Uitgerust met bagagedrager, staander en open kettingkast.

Een stationsfiets is een fiets die technisch perfect in orde is, maar bewust niet opgepoetst of verfraaid. Een stationsfiets ziet er niet aantrekkelijk uit om dieven te ontmoedigen, maar rijdt perfect. Volledig onderhoud, nagekeken, afgesteld.

Batavus Locarno

Deze fiets heeft beugelremmen, Verlichting voor en achter op velgdynamo, Geen versnellingen. Uitgerust met gesloten kettingkast, bagagedrager en staander. Fietsmaat 55 (gemiddelde grootte) en wielmaat 28.

Een stationsfiets is een fiets die technisch perfect in orde is, maar bewust niet opgepoetst of verfraaid. Een stationsfiets ziet er niet aantrekkelijk uit om dieven te ontmoedigen, maar rijdt perfect. Net zoals al onze fietsen is ook deze damesfiets volledig onderhoud, nagekeken en afgesteld.

 

Gazelle Trim Sport 1953

 

Prachtige retro fiets uit 1953. met trommeltremmen bediend via stangen ipv kabels, 3 versnellingen Sturmey Archer. Lederen zadel Brooks. Framemaat 57cm. Verlichting voor en achter op velgdynamo. Uitgerust met bagagedrager en staander.