Herenfiets Gazelle Geneve

Topfiets van Gazelle.

Hydraulische velgremmen Magura voor ongekende remkracht

3 x 9 versnellingen Shimano Deore  voor precies en snel schakelen.

Maat  56

Oxford Greenland

Zeer degelijke hybride Oxford herenfiets. 3 x 7 versnellingen. Verlichting vooraan Halogeen met velgdynamo. Achteraan LED op batterijen. Stuur met Bar ends voor comfortabele rijpositie. Uitgerust met staander en bagagedrager.

Minerva

Goede fiets voor jongens of meisjes van ongeveer 10 tot 12 jaar. 6 Shimano versnellingen met draaibediening (revoshift). Verlichting vooraan op velgdynamo, verlichting achteraan op batterij. Uitgerust met bagagedrager, staander.

B-Twin

B-Twin meisjesfiets voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar Framemaat 29, wielmaat 20. Mooi gedecoreerd. 6 versnellingen Shimano met Draaibediening (“Revoshift”). Zonder bagagedrager en zonder verlichting. Uitgerust met staander.

Mountainbike Koga Myata

Deze mountainbike van het merk Koga Myata  van zeer hoge kwaliteit is voorzien van hoogwaardige Shimano onderdelen gamma Deore LX. met ovale kettingbladen (biopace). en krachtige cantilever remmen. De fiets heeft 3 x 7 versnellingen, en is uitgerust met brede 55mm (achteraan) en 53 mm (vooraan) terreinbanden.

Zeer degelijke offroader. Al is z’n kleurenpalet misschien een ietsiepietsie gedemodeerd.

Framemaat 51, bandenmaat 26

Taarnby

Deze fiets heeft beugelremmen, Ledverlichting voor en achter op batterij, 3 versnellingen Shimano nexus. Uitgerust met bagagedrager, staander en open kettingkast.

Een stationsfiets is een fiets die technisch perfect in orde is, maar bewust niet opgepoetst of verfraaid. Een stationsfiets ziet er niet aantrekkelijk uit om dieven te ontmoedigen, maar rijdt perfect. Volledig onderhoud, nagekeken, afgesteld.

Batavus Locarno

Deze fiets heeft beugelremmen, Verlichting voor en achter op velgdynamo, Geen versnellingen. Uitgerust met gesloten kettingkast, bagagedrager en staander. Fietsmaat 55 (gemiddelde grootte) en wielmaat 28.

Een stationsfiets is een fiets die technisch perfect in orde is, maar bewust niet opgepoetst of verfraaid. Een stationsfiets ziet er niet aantrekkelijk uit om dieven te ontmoedigen, maar rijdt perfect. Net zoals al onze fietsen is ook deze damesfiets volledig onderhoud, nagekeken en afgesteld.

 

BMX

Stevige BMX van het merk TREK met freestyle balhoofd en steunpunt aan voor- en achterwiel voor de ware acrobaat. Wielmaat 20, framemaat 30. Voor kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Merkloze Hybride kinderfiets

Deze fiets is, met framemaat 49 en wielmaat 24, een fiets voor grotere kinderen van 9 tot ongeveer 13 jaar. 3×8 versnellingen. Uitgerust met verlichting voor en achter op velgdynamo, bagagedrager, staander en tweekleurige banden

Gazelle Trim Sport 1953

 

Prachtige retro fiets uit 1953. met trommeltremmen bediend via stangen ipv kabels, 3 versnellingen Sturmey Archer. Lederen zadel Brooks. Framemaat 57cm. Verlichting voor en achter op velgdynamo. Uitgerust met bagagedrager en staander.